Τέλος η στάχτη..τώρα τζάκι με αέριο. Αν το τζάκι προσφέρει χαλάρωση, τότε το ενεργειακό τζάκι αερίου είναι η απόλυτη χαλάρωση!

Το ατέλειωτο παιχνίδι της φωτιάς, υπνωτίζει στον χορό της και βοηθάει να ξεχνάμε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Όμως η χρήση του παραδοσιακού τζακιού δεν είναι τόσο απλή όσο θα θέλαμε, κι όλα ξεκινούν απο το ξύλο. Ιδιαίτερα στην πόλη δεν είναι εύκολη η χρήση του αφού χρειάζεται χώρος για την αποθήκευση των ξύλων, στήσιμο της φωτιάς, στάχτες και καθάρισμα. Δύσκολες καταστάσεις ειδικά όταν μιλάμε για ένα διαμέρισμα.

Επιπλέον απαιτείται ετήσια συντήρηση της καμινάδας ώστε να είναι ασφαλείς και σωστή η λειτουργία του τζακιού. Δεν είναι λίγες οι φορές τα τελευταία χρόνια που καμινάδες έχουν αρπάξει φωτιά λόγο της εντατικότερης χρήσης του τζακιού ως φθηνό μέσον θέρμανσης.

Υπάρχει όμως τρόπος να χαίρεται κανείς το τζάκι του χωρίς όλη την φασαρία και την βρώμα του ξύλου. Με την εγκατάσταση εστίων αερίου αντικαθιστάτε πλήρως το ξύλο, και ξεχνάτε όλες τις δυσάρεστες συνέπειες του τζακιού. Χωρίς ξύλα δεν χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο, δεν έχετε στάχτες. Το τζάκι με φυσικό αέριο δεν “καπνίζει” , δεν μυρίζει και χρειάζεται πολύ λιγότερη συντήρηση αφού η καύση του δεν αφήνει κατάλοιπα, σας ζεσταίνει όμως το ίδιο αποτελεσματικά και οικονομικά χωρίς τον κόπο του ξύλου. Η μετατροπή του παραδοσιακού χτιστού τζακιού σας σε αερίου γίνεται πολύ εύκολα σε μόλις μία ημέρα χωρίς πολλές παρεμβάσεις.

Επιπλέον με την προσθήκη κεραμικού γυαλιού στην είσοδο της εστίας το μετατρέπετε σε ενεργειακό τζάκι φυσικού αερίου φτάνοντας αποδόσης έως 89% ή 5.5kw θερμαίνοντας άνετα έναν χώρο τουλάχιστον 35m².

Ζητήστε μας προσφορά για το κόστος μετατροπής κτιστού τζακιού σε ενεργειακό αερίου για να απολαμβάνετε ζεστασιά χωρίς κόπο.

Ζεσταθείτε εύκολα και οικονομικά.